Anna82 napisał:
Izzy z tym machaniem to nie przesadzaj. Byłaś może z 2 razy w Norwegii i się wielka znawczyni z Ciebie zrobiła... przyjedź tutaj i trochę pomieszkaj a później się udzielaj.
Nie wiem skąd tyle jadu w Tobie jak parę miesięcy temu sama prosiłaś o rady itd.....
Zastanów się czasami nad tym co piszesz bo witki opadają...
Anno ty wiesz swoje a ja swoje nie wiem gdzie ty mieszkasz u nas tak jest noo sory ale jak mi ktoś macha to i ja pomacham co mi tam ....i nic nie przesadziłam ...a jeśli ja o coś kogoś pytałam to sorki ale można nie odpowiadać-olać itp.i na 100% sama sobie wszystko organizuję ,po drugie zawsze podziękowałam i nigdy nie szłam jak cielę za czyjąś radą zawsze sprawdzę porównam i dochodzę do własnych wniosków ....tym samym jestem znawczyni jak to ujęłaś a w sumie bardzo ładnie to ujęłaś

jad we mnie nic podobnego nawet muchy nie krzywdzę -i nie oszukujmy się ww pan łatwo się daje sprowokować .
przyjedź tutaj i trochę pomieszkaj a później się udzielaj wybacz ale nie skorzystam z propozycji późniejszego udzielania się i nie sądzę by to było w regulaminie tego forum
zastanowić mogę się nad czymś co wymaga zastanowienia a na pewno nie nad tym co napiszę
więc wyluzuj anno i pomóż temu panu tylko niech zmieni wymagania odnośnie poprowadzenia za rękę i łóżka bo chyba tym mu nie służysz