Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Onaa Onaa Smoukit (7227 niezalogowanych)
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...tran

wes i cytaj !
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
1557 Postów
Gct Kowalska
(Gct)
Maniak
telkin1 napisał:
Hilton napisał:
Kto to jest tranwescyta?

generalnie to aluzja ale skoro facet ma w profilu zdjęcie z jajami to jak mam o nim pisać..?...chodzi o optimus reaktywacja.......

Pytam, kto to jest tranwescyta, jak okresliles Optimusa. Bo w avatarze jest tranSweSTyta, i to pojęcie rozumiem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
812 Posty

(optimus reaktywacja)
Maniak
brzydal napisał:
...tran

wes i cytaj !

Leze

Powiedzcie chlopowinie jak sie to pisze, bo ja juz nie daje rady
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
37 Postów
Janusz Telka
(telkin1)
Nowicjusz
optimus reaktywacja napisał:
brzydal napisał:
...tran

wes i cytaj !

Leze

Powiedzcie chlopowinie jak sie to pisze, bo ja juz nie daje rady

he he poczekajcie...sekundke...własnie wyjmuje siano z tramka......ok....juz mogę...
no więc tak....może zle to napisałem..he he ...ale wszyscy wiedza o co chodzi...to jest prawdziwa magia....potrafisz tak...?...perełko...?...he he
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1557 Postów
Gct Kowalska
(Gct)
Maniak
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
812 Posty

(optimus reaktywacja)
Maniak
he he poczekajcie...sekundke...własnie wyjmuje siano z tramka......ok....juz mogę...
no więc tak....może zle to napisałem..he he ...ale wszyscy wiedza o co chodzi...to jest prawdziwa magia....potrafisz tak...?...perełko...?...he he

Jak mawial K. Rudzki - Nie ma czegos takiego jak wszyscy, wszyscy to ja pomnozony przez milion.
Ale co ty mozesz o tym wiedziec ciemniaku.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1189 Postów

(Izzy)
Maniak
Anna82 napisał:
Izzy z tym machaniem to nie przesadzaj. Byłaś może z 2 razy w Norwegii i się wielka znawczyni z Ciebie zrobiła... przyjedź tutaj i trochę pomieszkaj a później się udzielaj.
Nie wiem skąd tyle jadu w Tobie jak parę miesięcy temu sama prosiłaś o rady itd.....
Zastanów się czasami nad tym co piszesz bo witki opadają...

Anno ty wiesz swoje a ja swoje nie wiem gdzie ty mieszkasz u nas tak jest noo sory ale jak mi ktoś macha to i ja pomacham co mi tam ....i nic nie przesadziłam ...a jeśli ja o coś kogoś pytałam to sorki ale można nie odpowiadać-olać itp.i na 100% sama sobie wszystko organizuję ,po drugie zawsze podziękowałam i nigdy nie szłam jak cielę za czyjąś radą zawsze sprawdzę porównam i dochodzę do własnych wniosków ....tym samym jestem znawczyni jak to ujęłaś a w sumie bardzo ładnie to ujęłaś
jad we mnie nic podobnego nawet muchy nie krzywdzę -i nie oszukujmy się ww pan łatwo się daje sprowokować .

przyjedź tutaj i trochę pomieszkaj a później się udzielaj wybacz ale nie skorzystam z propozycji późniejszego udzielania się i nie sądzę by to było w regulaminie tego forum

zastanowić mogę się nad czymś co wymaga zastanowienia a na pewno nie nad tym co napiszę
więc wyluzuj anno i pomóż temu panu tylko niech zmieni wymagania odnośnie poprowadzenia za rękę i łóżka bo chyba tym mu nie służysz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
37 Postów
Janusz Telka
(telkin1)
Nowicjusz

Jak mawial K. Rudzki - Nie ma czegos takiego jak wszyscy, wszyscy to ja pomnozony przez milion.

spoko...jestem ciemniak ale nie wiem dlaczego..? ..i jednak mam wrazenie że ciebie juz tutaj nie chcą czytać....
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
812 Posty

(optimus reaktywacja)
Maniak
telkin1 napisał:
[quote]optimus reaktywacja napisał:
[quote][
spoko...jestem ciemniak ale nie wiem dlaczego..? ..i jednak mam wrazenie że ciebie juz tutaj nie chcą czytać....[/quote]

Ad1. Nie potrzebuje twojej zgody by stwierdzic, ze jestes ciemniakiem.

Ad2. Argumentum ad populum.

bywaj pizdo.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1189 Postów

(Izzy)
Maniak
telkin1 napisał:

spoko...jestem ciemniak ale nie wiem dlaczego..? ..i jednak mam wrazenie że ciebie juz tutaj nie chcą czytać....

aha ty sadzisz ,że ilość odsłon twojego wątku to twoja zasługa ile jest teraz sprawdź i pakuj się wszyscy ci szykują posłanie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok